5 april 2018
19:00

Kungsladugårds BK

Referat: Härryda IF - Kungsladugårds BK

Vi har fått en smakstart på årets säsong efter andra raka segern ikväll hemma på vår borg.
Sjukdomar och avstängningar gör att vi får ändra en hel del i startelvan mot senaste matchen men killarna som kommer in gör det galant.

Första halvlek.
Lite speciell halvlek där matchen känns ganska avslagen på nåt sätt, vi är inte riktigt där och det är i ärlighetens namn en riktigt dålig halvlek. Som tur är är inte våra motståndare så mycket hetare så det står 0-0 i halvlek.

I paus pratar vi om att höja oss rejält och visa hjärtat som finns i laget. Och vi kommer helt klart ut som ett helt nytt lag och tar mycket mer löpningar än i första. Vi får redan i minut 2 en hörna som Austad bombar in med huvudet, ett riktigt fint mål efter en bra hörna av Bako.
Vi fortsätter att spela bättre än i första men framförallt löper och stressar vi motståndarna så dom inte får skapa något farligt. Ett fantastiskt försvarsspel hela vägen från forwards.
Ungefär 15 minuter in i andra får vi betalt för hårt slit, Fransson petar in 2-0 efter en frispark från Bako.
Efter detta kontrollerar vi matchen och det känns aldrig riktigt farligt när "Lagårn" anfaller. Men i 87 minuten får dom en frispark
som deras anfallare är först på och reducerar till 1-2. Sista tre minutrarna håller vi ställningarna och "Lagårn" tillåts inte skapa något farligt!

Vi gör en riktig krigarinsats denna afton och det är fantastiskt att se jobbet som alla spelare gör och försvarsspelet som börjar med våra anfallare.

Nu har vi en ledig helg innan träning på måndag sen åker vi ut till Donsö nästa lördag för att möta Styrsö BK.